NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Only google analytics cookies are used to control the number of users visiting the site. 

Display # 

Vídeo promocional

15/12/15

El vídeo promocional del projecte IES ja ha estat publicat i es pot visualitzar a través del següent enllaç:

https://youtu.be/GerLQ-LFK2w

IES Monitoring visit

15/06/15

El passat dia 12 de juny va tenir lloc a la ECA de Tàrrega, una reunió del projecte IES amb motiu de la visita dels tècnics del programa LIFE+ de la Comissió Europea. També va participar-hi Mariona Salvatella, del equip de monitorització externa dels projectes LIFE+.

La reunió va començar amb una presentació general del projecte i les seves tasques. A més, es va comptar amb la presencia del Director General del DAAM, Domènec Vila, que va parlar de l’encaix estratègic del projecte IES.

Desprès d’aquesta presentació, es va entrar en detall tant en temes científics com administratius, amb cadascun dels tècnics del programa LIFE+.

Finalment, l’equip del projecte IES va acompanyar als tècnics i a Mariona Salvatella a dues de les parcel·les que van participar en el projecte: Poma de Miralcamp i la parcel·la experimental de l’IRTA.

El resultat d’aquesta visita va ser tant positiu que els tècnics van felicitar tot l’equip pel treball de gran qualitat realitzat fins aleshores i els van animar a continuar així fins a la finalització del projecte.

Informe intermedi

17/07/14

Més d’un any i mig després del començament del projecte IES I d’un gran treball per part de tot l’equip, el 16 de juliol es va lliurar l’informe intermedi a la Comissió Europea i a l’Equip Extern de Seguiment (ASTRALE). 

Enhorabona!

Presentació Consell Assessor

18/03/14

El passat 17 de març va tenir lloc a Tàrrega (ECA) la presentació de l'eina IES a les comunitats de regants d'Aragó i Catalunya. A l'esdeveniment van assistir també empreses del sector del reg (ICT, Progrés, Hidromàtic). Durant la jornada es va fer una presentació del projecte, es van presentar les parcel·les monitoritzades i es va fer una demostració amb el simulador.

Presentació IES

13/03/14

El passat 12 de març va tenir lloc a Tàrrega (ECA) la presentació de l'eina IES a les comunitats de regants de Carrassumada, Canals Urgell, Algerri Balaguer, Segrià Sud i Garrigues sud. Durant la jornada es va fer una presentació del projecte, es van presentar i analitzar les dades obtingudes de les parcel·les monitoritzades i es va fer una demostració amb el simulador seguida d'una classe pràctica amb els regants.

Reunió de Consorci amb ASTRALE

05/03/14

El passat divendres 28 de febrer va tenir lloc a Tàrrega la reunió de Consorci del projecte IES. Aquesta reunió també va comptar amb la presència de Mariona Salvatella de ASTRALE (monitoring expert del Programa LIFE). Durant la reunió, les diferents tasques en el marc del projecte van ser revisades, així com els diferents documents i processos administratius.

Aprofitant aquesta oportunitat, el Consorci va mostrar a Mariona Salvatella la versió beta de l'eina IES, que aviat estarà disponible. A més, es va dur a terme una visita a les parcel·les pilot i a una de les parcel·les dels agricultors (Mollerussa i Miralcamp).

La reunió va ser un gran èxit per concloure amb algunes observacions de Mariona Salvatella destacant la gran qualitat tècnica i de gestió del projecte IES.

Reunió semestral IES

18/11/13

El passat dia 15 de novembre, els socis del projecte IES es van reunir a Tàrrega per celebrar la reunió semestral del consorci per tractar l'evolució tècnica de les diferents tasques del projecte a més de temes administratius relacionats amb la gestió del projecte.

Panells informatius IES

30/09/13

Des d'aquest estiu, a les parcel·les experimentals de l'IRTA ja estan accessibles els panells informatius amb informació de la localització de les parcel·les involucrades en el projecte.

Reunió de consorci

17/07/13

El passat 28 de juny, va tenir lloc a Tàrrega, a l'Escola de Capacitació Agrària de Tàrrega, la tercera reunió del consorci del projecte IES. En aquesta reunió es van tractar diversos temes relacionats amb l'evolució del projecte com ara l'estat de les activitats tècniques, treballs ja realitzats, planning d'activitats per als propers mesos o temes administratius, entre d'altres.

Informe Inicial

31/05/13

Després d'un gran treball per part de tots els socis, el passat dimarts 29 de maig, es va enviar l'informe inicial del projecte IES a la Comissió i l'Equip Extern de Seguiment (ASTRALE).

Enhorabona!